skip to Main Content

NATASCHA VEENSTRA

Inmiddels ruim dertig jaar de spil binnen Bogaard Art. Heeft haar ervaring opgedaan bij de meest gerenommeerde designers en haar passie voor kunst en design maakt dat zij altijd weet te verrassen.

Met een feilloos gevoel voor wat cliënten willen speelt zij hier in de meest brede zin op in. Denkt tot in het kleinste detail mee en ziet ieder project, hoe klein of groot, als haar project.

ISABELLE VEENSTRA

Opgegroeid met de liefde en passie voor kunst en design van haar ouders. Volgde met succes haar studie Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en zij keek zowel nationaal als internationaal in de “keuken” van menig gerenommeerd museum, veilinghuis en bezocht vele vooraanstaande kunstenaars.

Ondanks dat haar roots in de Kunstgeschiedenis liggen bezit zij een verrassende kennis van en liefde voor hedendaagse kunst.

ANNEBELLE VEENSTRA

Ook bij Annebelle zit de liefde en passie voor kunst en design in haar genen. Met haar gevoel voor mode, design en trends weet zij hieraan op haar eigen wijze invulling te geven.

Haar studie aan de Hotel Management School te Maastricht staat garant voor een perfecte organisatie van bijeenkomsten waarbij de activiteiten van Bogaard Art een rol spelen.

Trends signaleert zij als geen ander.

Back To Top